Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2013

ΚΕΝΤΗΜΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ - CROSS STITCH WITH BEADS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με πολλή προσωπική εργασία, μεγάλη εμπειρία, και, κυρίως, με αγάπη για την τέχνη, δημιουργούμε χειροποίητα κεντήματα, στολίδια για το σπίτι σας, δώρα ανεκτίμητης συναισθηματικής αξίας για τους αγαπημένους σας, προίκα μεγάλης αξίας για τα παιδιά σας.
Έμπνευσή μας η ελληνική παράδοση, εκθέματα μουσείων, εργόχειρα γιαγιάδων, σχέδια που έχουν τη δική τους ιστορία, σχέδια εκκλησιαστικά, χαλιά που αποτυπώνουμε και ζωγραφίζουμε σε υφάσματα, με μοναδικές κεντητικές τεχνικές, με θέματα διακοσμητικά και εικονιστικά και κατάλληλα επιλεγμένα υλικά. 
 Εμείς σας προσκαλούμε να μας επισκεφθείτε, να σας γνωρίσουμε από κοντά και να σας ξεναγήσουμε στον όμορφο κόσμο της κεντητικής τέχνης, προσφέροντάς σας μοναδικά ελληνικά χειροποίητα δημιουργήματα.
ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΜΑΣ
Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες του κλάδου, όπως οι DMC, ANCHOR,  χρησιμοποιώντας
  • υφάσματα λινά, βαμβακερά, μεταξωτά, καμβάδες
  • χάντρες και κρύσταλλα svarowski
  • κρόσια και σειρίτια
  • κλωστές βαμβακερές και ανεξίτηλες για κέντημα και πλέξιμο, χρυσοκλωστές, νήματα στριφτά ή με απλή λεία μορφή
Σε μεγάλη ποικιλά χρωμάτων, όλα άριστης ποιότητας, ανθεκτικά στο χρόνο και στη χρήση.
Προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας και συνδυάζουμε τα άριστα υλικά με την πανδαισία των χρωμάτων και την χρήση μοναδικών κεντητικών τεχνικών και κατασκευάζουμε, για εσάς ή μαζί με εσάς, ξεχωριστά και μοναδικά δημιουργήματα.
      Σήμερα που η παγκόσμια οικονομική κρίση έπληξε και την Ελλάδα μας, οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μειώσουν την ποιότητα ζωής τους καταφεύγοντας στο «εύκολο» είδος, το φθηνό, το γρήγορο, που παράγεται σε χώρες όπου οι μισθοί είναι χαμηλοί. Η Ελληνίδα όμως κρατάει γερά τα ηνία της παράδοσης και μεταφέρει στα παιδιά της τα ήθη, τα έθιμα , την τέχνη που βρήκε και εκείνη από τους προγόνους της.

Έτσι το χειροποίητο κέντημα έχει μια θέση στο σπίτι μας και στην καρδιά μας.
Είμαι χαρούμενη που βλέπω νέες κοπέλες να διαλέγουν υφάσματα , κλωστές, χάντρες, swarovski, σχέδια και υλικά, για να φτιάξουν κάτι μοναδικό, κάτι που ταιριάζει ακριβώς με το σπίτι τους.

Κάποια μου είπε : «τουλάχιστον όταν φύγω από αυτό τον τόπο θα αφήσω πίσω μου δείγμα και ιστορία ότι δεν ήμουν περαστική αλλά έμεινα, δημιούργησα και άφησα στα παιδιά μου και τα εγγόνια μου κομμάτια από τον εαυτό μου, βελονιές που άλλοτε κέντησα με χαρά και άλλοτε με δάκρυ…»

Xαμηλές τιμές ,ποικιλία, πρωτοπορία στα σχέδια κεντημάτων και στα υφάσματα μπορούν να πραγματοποιήσουν κάθε σας ανάγκη για οποιαδήποτε ξεχωριστή γωνιά του σπιτιού σας.

JOIN US!!!
WE CAN OFFER GREEK HANDMADE PRODUCTS OF HIGH  QUALITY FOR YOUR HOME STYLE!!!YOU CAN CONNECT WITH US IN kentimatagr@yahoo.gr!!!!!NEW PHOTOS WILL COME SOON!!!!!
ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ!!!!ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΙΟ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ!!!!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ!!!!

ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ!!Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ!!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ kentimatagr@yahoo.gr ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!